Hobby

Beauty trends

Persoonlijke verzorging is belangrijk in onze samenleving. Dames en heren doen er dagelijks alles aan om er op en top uit te zien. Van de oogschaduw tot aan de schoenen: het moet allemaal goed bij elkaar passen. Gelukkig bieden sociale media genoeg inspiratie om goed voor de dag te komen. Schoonheidstrends komen en gaan. De fashionwereld blijft nooit stil staan. Het is daarom vrijwel onmogelijk om alles bij te houden. Daarom kiezen velen ervoor om een persoonlijke selectie te maken van trends die ze willen meenemen voor in hun dagelijks leven of voor op een speciale gelegenheid.

Make-up

Natuurlijkheid staat centraal in 2021. Vrouwen dragen tegenwoordig minder make-up door o.a. de mondkapjes en de lockdown. Minder foundation en betere huidverzorging wordt nu dus zeer op prijs gesteld. Nu meer dan ooit tevoren. Daarnaast zijn creatieve icoontjes op neutrale nagels hip geworden in de beautywereld. Zo geven paddenstoelen en lieveheersbeestjes een erg schattige ‘’touch’’ aan de nagel. Mascara is een tijdloos item. De ogen zijn het middelpunt van de aandacht. Daarom is het van belang dat ze mooi worden opgemaakt. Gemak is erg belangrijk in onze tijd. Gelukkig is er daarom een mascara voor gevoelige ogen ontwikkeld zodat iedere vrouw onbelemmerd haar make-up kan aanbrengen. 

Fake it till you make it?

Een andere trend die al enkele jaren speelt maar niet voorbijgaat is het sproetenverhaal. Hoe krijg je sproeten? Sommigen brengen het aan met tijdelijke henna, terwijl anderen ervoor kiezen om het permanent aan te brengen middels een tatoeage. De kern van de modetrends van dit jaar is om een zo veel mogelijk natuurlijke uitstraling te creëren. Felle oogschaduw en glitter lipstick kunnen geschikt zijn voor een feestje, maar in het dagelijks leven is het ‘’trendy’’ om nude kleurtinten aan te brengen op het gezicht. Naast het gezicht is het kapsel ook uitermate belangrijk voor het imago van een persoon. Tegenwoordig plaatsen popsterren en influencers foto’s van zichzelf waarop te zien is dat ze curtain bags hebben of hun haar hebben geverfd in een rode gloed. Het is wel van belang op te merken dat deze beautytrends niet doorslaggevend moeten zijn voor de look van iemand. Men heeft de keuze om een stijl aan te houden waar men zich op zijn gemakt voelt. De fashionwereld kan alleen als inspiratie dienen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *