Hobby

Deze spullen heb je nodig voor een ontdekkingstocht in de natuur

De bladeren veranderen van een zomergroene kleur naar een warm gebakken bruine kleur, de dagen worden steeds kouder en donkerder: oftewel, het is officieel herfst! Dit seizoen is een van de mooiste tijden om een dag door te brengen in de natuur. De bomen en de late zonlichten die doorschijnen in bossen geven een magische gloed aan de natuur. Reden genoeg dus om op pad te gaan met vrienden, familie of collega’s! Welke spullen heb je nodig voor een ontdekkingstocht of een heerlijke herfstwandeling? Wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet in dit blog: van een Vergrootglas  tot veel meer.

1: een vergrootglas

Ga je met de kinderen op pad en ben je op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens de herfstwandeling? Een ontdekkingstocht in de natuur is altijd een goede optie. Voor zo’n dergelijke ontdekkingstocht is het zeker handig als je een vergrootglas koopt. Met een vergrootglas kunnen de kinderen insecten en verschillende bladeren van dichterbij bekijken.

Laat ze verschillende bladeren bekijken met het vergrootglas en ontdek de verschillen tussen de natuurvormen. Of wat dacht je van een geweven spinnenweb van dichterbij te bekijken? Een Vergrootglas kopen kan je bij verschillende winkels doen, zoals tuincentra of geschikte vergrootglazen bij het kinderspeelgoed assortiment.

2: een goede en stevige paar regenlaarzen

In het bos wandelen zal niet altijd even schoon zijn. Niet alle bossen hebben namelijk speciale looppaden waardoor het makkelijk wordt om een bos goed te bewandelen. Zorg er dus voor dat als je op pad gaat je de juiste schoenen draagt. Deze moeten comfortable, stevig en goed kunnen tegen een stootje. En wat is dan beter dan een mooie paar regenlaarzen? Deze schoenen zijn niet alleen comfortabel, maar je kunt dankzij deze spullen ook makkelijker door modderige gedeelten lopen. Bovendien zijn ze ook makkelijk schoon te maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *