2 leuke manieren om je interieur op te frissen
Hobby,  Inspiratie

2 leuke manieren om je interieur op te frissen

Trends veranderen, onze smaken veranderen en soms heb je om een andere reden gewoon zin in wat verandering. Dit geld ook voor interieur. Daarom geven wij je graag wat leuke ideetjes om je jeukende handjes mee aan het werk te zetten. Pak de gereedschapskist erbij en ga aan de slag met deze leuke tips.

Ramen en deuren

De ramen en deuren in je huis pas je niet zo snel aan. Jammer, want je kunt hier veel mee. Een van de dingen die je kunt doen is het deurbeslag veranderen. Ga bijvoorbeeld voor een deurklink in jaren dertig stijl. Je kunt heel makkelijk zelf de deurklinken in huis vervangen door een ander stijlvol model. Of dat nu een retor jaren 30 stijl deurklink wordt of een heel strak zwart of zelfs wit model maak je helemaal zelf uit. Voor de ramen geld hetzelfde. Daar zitten greepjes en raamuitzetters op die je ook kunt aanpassen. Voor het mooiste effect kun je de ramen en deuren op elkaar afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor zwart deurbeslag en raambeslag waardoor het één geheel wordt. Een erg leuk klusje waarna je hele huis een frisse nieuwe look heeft.

Spelen met verf

Met een paar kwasten, schilders tape en een pot verf kun je al een heel eind komen. Er zijn oneindig veel opties om met verf je huis op te frissen. Van gewoon een vers likje verf tot de meest creatieve ideeën.

Verf een meubel en een muur in dezelfde kleur. Die grote kast die eigenlijk een beetje afsteekt bij de rest of die eigenlijk te lomp en te groot is, verf deze! Het liefst in een leuk kleurtje. Om het helemaal af te maken verf je de muur waar deze tegen aan staat in dezelfde kleur. Dit kun je ook doen met kleinere meubels. Een klein gangkastje of zelfs alleen een wandplank. Door het dezelfde kleur te geven krijg je een erg leuk designeffect.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *