Inspiratie

De voordelen van een kast op maat

In je huis heb je zonder twijfel altijd plaats tekort. Opbergruimte voor het speelgoed van de kids, kasten om je keukengerief in op te bergen, extra ruimte voor je schoenen,… Eindeloos veel redenen dus om elk hoekje in je woning te benutten en dit kun je perfect doen door te kiezen voor een kast op maat

Perfect aansluitend bij jouw interieur

Een kast op maat kan zó ontworpen worden, dat ze perfect aansluiten bij de stijl van jouw huis. Of je nu een moderne of een klassieke inrichting verkiest, de ontwerpers van jouw kasten zorgen ervoor dat de stijl mooi past. Op die manier hoef je zelf ook niet op zoek naar dat extra rekje of dat bijhorend opbergkastje dat mooi staat in je living of salon, maar geef je gewoon de opdracht uit handen en doen de experts de rest. De maatwerkkasten worden in alle materiaalsoorten gemaakt, gaande van de duurste houtsoorten tot de meer betaalbare versies. Een maatwerkkast is er dus voor iedereen, ongeacht het budget. 

Tot op de millimeter nauwkeurig

Maatwerkkasten worden uiterst nauwkeurig gemaakt. Geen enkele centimeter gaat verloren en dit zorgt er bovendien voor dat je geen dode hoekjes of open ruimtes hebt waar stof en vuil zich kunnen ophopen. Dus naast het voordeel in het besparen van ruimte, ga je ook nog eens tijd besparen door minder te moeten schoonmaken. Daarnaast zijn maatwerkkasten ook ideaal om schuine ruimtes zoals zolderkamers of ruimtes met schuine wanden optimaal te gebruiken. Want een passende kast vinden die daar past is vaak een hele opdracht. 

Alles mooi opgeborgen

Wie houdt van een nette en perfect opgeruimde woning, ziet graag alles mooi verstopt in stevige kasten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, kun je dan ook opteren voor maatwerkkasten met schuif- of draaideuren. Schuifdeuren zorgen er vaak voor dat je minder ruimte nodig hebt naast de kast en zijn bijgevolg ideaal voor kleinere woningen en appartementen. Daarnaast ogen schuifdeuren ook zeer mooi in een moderne stijl. De kasten kunnen daadwerkelijk voor elke ruimte in je huis ontworpen worden. Dus zowel voor de slaapkamer, de eetkamer als voor de wasruimte of de garage is er een passende maatwerkkast. Wie zelf handig is kan opteren om reeds vooraf een ontwerp uit te tekenen zodat de leverancier reeds weet waarnaar je op zoek bent. Dit hoeft echter niet want de meeste professionals hebben de juiste experts bij zich om dit allemaal voor jou uit te werken.

Kies voor minder ruimteverspilling en een nettere woning en ontdek de vele voordelen van een kast op maat.

Bron: www.in2meubels.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *