Inspiratie

Dingen die je moet weten voordat je een hond aanschaft

Er zijn dingen waar je op moet worden voorbereid voordat je een hond bezit, of het nu voor jou of je kinderen is. Het hebben van een hond in je huis vereist verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de hond gelukkig en gezond, fysiek en mentaal is. Het eerste ding dat veel hondenbezitters zich niet realiseren is dat je hond ook gevoelens heeft, dus je moet je hond niet raken of misbruiken wanneer je hond een fout maakt of een puinhoop is. In plaats daarvan zou je de hond bij het hoofd moeten nemen en op hun fout verwijzen en licht een paar keer op hun kont tikken. Door dit te doen, zal uw hond het niet opnieuw doen. Je zou ook geen hond moeten hebben als je een kleine leefruimte hebt, omdat je hond misschien niet gelukkig is. Als u echter een grote leefruimte heeft, moet u een hondenluik installeren om uw hond toegang te geven tot zwerven rond het huis.

Het belang van communicatie met uw hond

Communiceren met je hond is een van de meest kritieke aspecten van een gezonde eigenaar-huisdieren relatie. Als je opgemerkt hebt, luistert je hond niet naar je commando’s, kauwde dingen op, rennen, of zelfs aan de leiband, dit zijn enkele van de meest zichtbare tekenen die je relatie betere communicatieve vaardigheden vereist. Wanneer een meerderheid van de nieuwe eigenaren van huisdieren dit gedrag zien en niet in staat zijn om het zelf te corrigeren, beginnen velen te geloven dat hun hond niet in staat is om te leren, of niet een goede hond, en dat kan niet verder zijn dan de waarheid. Effectieve communicatie begint met u, niet alleen uw hond. En het belang van opleiding geeft u ook een gezonde relatie, of een slechte relatie die in veel situaties helaas kan eindigen in onrust. Slechte communicatie tussen jou en je hond kan een hond achterlaten die in de war voelde en niet zeker hoe te reageren, wat leidt tot het ongunstige gedrag dat je ervaart. Honden zijn van nature pack dieren en vereisen daarom sociale structuur en een goede socialisatie om te weten hoe ze zich op de juiste manier moeten gedragen. Jij zoals de eigenaar moet worden gezien als de leider van het pakket door aardig voor hen te zijn of door hen de ruimte te geven die ze nodig hebben, zoals het hebben van een hondenluik.

Ken het beste bed voor uw hond

Of u nu bezit een schattige puppy of een grote harige hond, waarbij de gezondheid van uw geliefde huisdier wordt gehandhaafd, is natuurlijk een primaire zorg. De gezondheid is echter niet alleen afhankelijk van de dagelijkse voeding, maar ook over hoeveel troost uw hond de hele dag wordt. Wanneer u extra zorg voor uw hond wilt bieden, wilt u misschien een paar factoren overwegen voorafgaand aan het plegen van de inkoop van uw volgende bed, meestal hebben de grotere hondenrassen een groter risico op het onderzoeken van gezondheid gerelateerde problemen. Ze kunnen bijvoorbeeld artritische problemen hebben. In het geval van ouder wordende honden zijn de orthopedische geheugenschuim bedden de beste optie omdat ze een consistente verdeling van het gewicht toestaan. Omdat de grote honden zwaarder en een groter lichaam hebben, is temperatuur onderhoud ook essentieel. Daarom moet de bedden hoes in aanmerking worden genomen, er zijn veel opties, van ademende poly-katoenen covers tot dichte faux bont hoezen. Heb je een jonge puppy of een oude hond? Zoals je de beste vriend bent van je hond, moet je rekening houden met het feit dat je huisdier met toenemende leeftijd de leeftijd gerelateerde voorwaarden kan ontwikkelen, zoals artritis. Dat is de reden waarom het orthopedische hondenbed waarschijnlijk de beste en meest geschikte optie voor uw hond is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *