Inspiratie

Houd jouw woning overal en altijd in de gaten

Je huis beveiligen met een PTZ camera zorgt voor een goed gevoel van veiligheid en rust. Je kunt namelijk iedere dag met een gerust hart van huis, omdat je weet dat jouw huis goed beveiligd is en in de gaten gehouden wordt. Zo kun je dankzij deze handige camera’s op ieder moment van de dag even kijken wat er in of rondom je huis gebeurt en of je niets vreemds ziet. Je weet zeker dat jouw spullen veilig staan en mocht er toch een dief langskomen dan staat hij direct op video! Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen camerabewaking in huis nemen.

Handige tips bij het ophangen van camerabewaking

Heb jij al camerabewaking voor thuis of ben je aan het overwegen om camera’s te installeren? Dan is het handig om rekening te houden met een aantal tips. Zo moet je de camera natuurlijk op de juiste plek ophangen, zodat deze niet door inbrekers omzeilt kunnen worden. Of de beelden die worden opgenomen zijn niet bruikbaar door de politie. Het is dus verstandig om even aandacht aan het ophangen van de camera’s te besteden. Gelukkig bestaan er PTZ camera’s, camera’s met Pan, Tilt en Zoom. Bij deze camera’s kan de lens gemotoriseerd alle kanten opdraaien, vaak zelfs 360 graden.

De juiste camera kiezen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten camera’s op de markt. Zo heb je bijvoorbeeld camera’s die je naast de voordeur hangt. Deze zijn vaak voorzien van een video intercom. Of je hebt camera’s die je met je telefoon kunt bedienen, zoals een IP camera die de beelden via netwerk bekabeling of via een draadloze verbinding verstuurd. Veel camera’s kun je zelf eenvoudig monteren, waardoor je geen monteur in hoeft te huren. Voor een compleet overzicht van alle soorten doe-het-zelf installatie camera’s kun je kijken op Webstore4.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *