Inspiratie

Interieuraccessoires als origineel moederdag cadeau geven?

Als je moeder op moederdag wilt verrassen met een origineel moederdag cadeau dan vraag je je waarschijnlijk af in welke hoek je dan moet zoeken om het originele cadeau te vinden. Wat kun je moeder geven en welke artikelen zijn minder geschikt voor moederdag? Wij hebben hierover nagedacht en trekken een paar opvallende conclusies.

Waarom je geen drank en eetbare producten geeft op moederdag

In de supermarkten en convenience stores worden rond moederdag en vaderdag vaak artikelen onder de aandacht gebracht om aan moeder of vader te geven. Dit betreft meestal etenswaren zoals snoepgoed of lekkere kaasplankjes. Ook een lekkere fles wijn wordt voorgesteld als ultiem moederdag cadeau. Wij denken echter dat het geven van een alcoholisch cadeau of eetbare lekkernijen niet tot de beste moederdag cadeaus mag worden gerekend! Waarom geef je dit niet voor moederdag? De reden is best voor de hand liggend. Als je moeder wordt dan wordt je ook automatisch steeds een jaartje ouder. Naarmate je ouder wordt moet je steeds beter op gezondheid en gewicht gaan letten. Krijg je steeds ongezonde of calorierijke waren cadeau dan krijg je dus eigenlijk hele ongezonde cadeaus! Met andere woorden, gun je je moeder of schoonmoeder een lang en gezond leven dan geef je liever geen ongezonde waren als origineel moederdag cadeau.

Daarom geef je een interieuraccessoire als moederdag cadeau

Wat geef je dan wel cadeau op moederdag? De leukste cadeau artikelen zijn vaak artikelen die een leuk ontwerp hebben, een verhaal vertellen of iets toevoegen aan het leven en welzijn van je moeder. Interieuraccessoires zijn daarom erg geschikt om cadeau te geven. De keuze is enorm groot en er zijn daarom ook altijd geschikte accessoires zoals een vaas (met bloemen natuurlijk!) een geurkaars of een mooi beeldje waarmee je moeder op moederdag kunt verrassen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *