Inspiratie

Leuke accessoires om je tuin in te richten

Ben jij tijdens een zonnige dag vaak in de tuin te vinden en vind je het leuk om je tuin op een gezellig manier in te richten? Dat klinkt alsof je heerlijk van het buitenleven geniet! En met deze leuke tuin accessoires wordt jouw tuin nog leuker!

Hangmat voor in de tuin

Hoe relaxt is het als je in je eigen tuin in de hangmat kunt klimmen? Op deze manier kom je helemaal tot rust en kun je weer even lekker wegdromen naar een zonnige vakantiebestemming. Bijvoorbeeld naar een camping aan zee in Spanje of een glamping in Toscane. Maar het is ook een aangename plek om een goed boek te lezen en even te ontspannen aan de hectiek van alledag. Kortom, een leuk accessoires om je tuin in te richten!

Sauna of bubbelbad in de tuin

Ben je een echte wellness liefhebber en kun je ervan genieten om in de sauna of het bubbelbad te zitten? Wellicht is het dan een leuk idee om een sauna of bubbelbad in je tuin te laten plaatsen. Hier is natuurlijk wel een budget voor nodig, maar mocht je wat geld op de spaarrekening hebben, dan ga je hier waarschijnlijk wel veel geluksmomentjes door beleven. Het is toch superluxe om voortaan niet meer naar de Spa te hoeven, maar simpelweg je tuin in te stappen? Trek er een flesje bubbels bij open en dan kan de pret echt niet meer op!

Barbecue in de tuin

Een andere leuk accessoire voor in de tuin is een barbecue. Deze zijn er in verschillende soorten en maten, maar wij hebben het hier vooral over een grote gasbarbecue of een heuse Green Egg. Deze zijn ideaal om een lekker stuk vlees of vis op te bakken en tjidens de warme zomerdagen is het heel prettig om buiten te koken. Nodig je vrienden maar alvast uit en geniet samen van lange zomeravonden in de gezellige tuin!

Lounge set in de tuin

Nog een leuk tuin accessoire is een mooie lounge set. Hier kun je lekker inploffen tijdens een warme zomerdag en het is ook nog eens heel handig om bezoek te ontvangen. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om lounge set in verschillende prijsklassen te kopen. Dus of je nou een ruim of klein budget hebt: je kunt altijd wel een leuke lounge set vinden. 

Welke tuin accessoires heb jij?

Hopelijk hebben we je hierboven een aantal leuke ideeën gegeven om je tuin nog leuker te maken! Tot slot zijn we nog even nieuwsgierig: welke accessoires heb jij in je tuin staan?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *