Inspiratie

Origineel je interieur inrichten? Zo doe je dat!

Wil je origineel je interieur inrichten, maar heb je geen idee hoe je dat precies doet? Dat begrijpen we maar al te goed. Je interieur inrichten is een vak apart, omdat het veelal samenhangt met smaak. Toch hebben we hieronder een aantal leuke tips voor je op een rij gezet om op een originele manier je interieur in te richten.

Kleed je huis aan met unieke foto’s

Sprekende foto’s voegen meer emotie en beleving toe aan je huis. Dit kan al door simpelweg een foto aan de muur te hangen, maar als je origineel wilt zijn kun je ook kiezen voor drone fotografie. Deze manier van fotograferen wordt de laatste jaren steeds populairder en we snappen wel waarom: de plaatjes zeggen namelijk genoeg! Vanuit de lucht is het mogelijk om bepaalde objecten of patronen op een unieke manier vast te leggen. Probeer het eens. Je zult verstaand staan van het resultaat!

Ga eens langs de kringloopwinkel

Het klinkt misschien cliché, maar ook door een bezoek te brengen aan de kringloopwinkel kun je je huis op een originele manier inrichten. Simpelweg doordat hier spullen te koop zijn die lang niet iedereen heeft. En eerlijk is eerlijk: gebruikte spullen hebben vaak meer karakteristieke eigenschappen dat nieuwe en moderne spullen. Ga dus eens naar de kringloopwinkel in de buurt en laat je verrassen. Wellicht kom je wel met een uniek collectors item terug. 

Verzamel collectors items

Over collectors items gesproken; het verzamelen hiervan is een hobby waarmee je je huis op een originele manier kunt inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een oude platenspeler, een gave flipperkast of een authentieke fotocamera van vroeger. Je kunt de collectors items ook verzamelen wanneer het iets met jouw hobby of interesse te maken heeft. Verdiep je er eens in en wellicht ga je het nog leuke vinden ook. Collectors items verzamelen is namelijk een echte sport!

Hoe ga jij je huis origineel inrichten?

De ideeën die we hierboven hebben genoemd zijn slechts een paar voorbeelden van hoe je je huis op een originele manier kunt inrichten. Hopelijk kun je er iets mee! Heb jij zelf nog leuke ideeën? Deel ze dan met ons! We zijn benieuwd naar jouw originele inrichting.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *