Inspiratie

Stappenplan om een opblaasbaar bubbelbad op te ruimen

Een groot voordeel van een opblaasbaar bubbelbad is dat het bubbelbad, ten opzichte van een vaste variant, snel en gemakkelijk te verplaatsen is. Daarbij is een opblaas bubbelbad opmerkelijk goedkoper dan de andere varianten. Dat is ook erg fijn!

Het grootste voordeel van een opblaasbare variant is dat het bad gemakkelijk op te bergen is. Indien jij het bubbelbad langere tijd niet gebruikt, kun je een hoop ruimte in de tuin besparen door het product voor een tijdje op te bergen. Maar hoe ruim je een opblaas bubbelbad op? Wij helpen jou!

Controleer en open de doppen

Voordat het bad afgebroken wordt, is het belangrijk om na te gaan of de dop in het bad gesloten is. Deze dop bevindt zich op de bodem van het bubbelbad. Indien dit het geval is, kun je de dop aan de buitenzijde van het bad losdraaien. Deze dop bevindt zich op de grond aan de buitenzijde van het bad.

Plaats de slang en vervoer het water

Vervolgens kun je de meegeleverde slang bevestigen aan de opengedraaide dop. Nu kun je de dop aan de binnenkant van het bad opendraaien, zodat het water vanuit het bad, door de slang heen, naar een goede plek stroomt. 

Laatste water vervoeren

Indien het bad bijna leeg is, is het nog aan te raden om kort de bubbels aan te zetten. Op deze manier kan het laatste water vrijkomen om te vervoeren. Zorg er hierbij wel voor dat de filterhouder verwijderd is.

Maak het bad schoon

Nadat het bad volledig leeg is, is het raadzaam om het bad helemaal te reinigen met zeep en te drogen met een handdoek. Hierna is het verstandig om de opblaasbare jacuzzi nog 24 uur te laten drogen in de buitenlucht.

Draai de laatste dop los en vouw het bad op

Als het bad uiteindelijk helemaal leeg is, kun je de zwarte schroefdop op het bad losdraaien om het lucht uit het bad te laten lopen. Vervolgens is het mogelijk om het bad op te vouwen en op te bergen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *