Interieur

De leukste accessoires voor in je woonkamer

Heb jij het gevoel dat er iets in je woonkamer mist, maar heb je geen idee wat? Dan is het zaak om je woonkamer eens goed te scannen. De kans dat je dan namelijk tot de ontdekking komt dat het vaak de woonaccessoires zijn die ontbreken, die is vrij groot. Vooral wanneer je wat grotere meubels hebt, is het belangrijk om deze te voorzien van de juiste accessoires. Een kleine vaas op een grote eettafel van 2.40, dat staat natuurlijk niet. Daarvoor is het verstandiger te kiezen voor een grote vaas met een boeket droogbloemen of te kiezen voor verschillende soorten ornamenten die je met elkaar kunt combineren. Een ornament op voet bijvoorbeeld in combinatie met een ornament op sokkel. Kortom, je kunt er echt alle kanten mee op.

Gebruik niet teveel accessoires

We zijn vaak geneigd om al snel alles te vol te willen zetten, dat is immers gezellig en ziet er knus uit. Toch is dit niet altijd verstandig om te doen. Vooral op meubels zoals de salontafel of tv kast, die relatief veel in het oog springen, kan het zorgen voor afleiding tijdens het televisie kijken. Je doet er dan verstandig aan om het hier wat rustiger te houden en bijvoorbeeld op je dressoir iets meer uit te pakken. Met de verschillende soorten woonaccessoires van KNUS Lifestyle is dat overigens geen enkel probleem en kun jij iedere ruimte voorzien van de mooiste accessoires in iedere stijl.

Mix & Match

Het leuke aan woonaccessoires, is dat niets goed is en ook niets fout. Het is namelijk een geheel eigen interpretatie, waardoor je vrij bent in de combinaties die jij leuk vindt. Wel is het aan te raden om je woonaccessoires te allen tijde te groeperen, zodat je niet maar één kandelaar hebt staan, maar altijd minimaal twee. Je zult namelijk zien dat dit een heel ander effect geeft, waardoor het geheel veel sfeervoller en ook direct stijlvoller oogt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *