Interieur

Een lekkere wijn nadat je je hele interieur hebt aangepast

Stel je voor je hebt net je hele interieur een andere indeling gegeven en bent lekker aan de slag geweest samen, met of je partner of een vriend/vriendin. Dan is het toch heerlijk om na de tijd even een afzakkertje te pakken? Mocht je van rode wijn houden is de Tarani Malbec echt een aanrader. Juist omdat dit echt een soepele wijn is die je lekker zo kunt drinken en van een zeer goede prijskwaliteitsverhouding.

Waar bewaar je rode wijn het best?

Zoals algemeen bekend is, serveer je rode wijn op kamertemperatuur, maar het hoeft niet perse zo te zijn dat je deze wijn ook op deze temperatuur moet bewaren. Het is echter geen probleem om de wijn bijvoorbeeld in de kelder te bewaren of in een opbergkast waar de temperatuur meestal net iets lager ligt. Echter is het wel lekker dat zodra je de fles consumeert hem alvast op kamertemperatuur zet. Belangrijk bij het bewaren in de woonkamer is dat je de wijn niet in direct zonlicht zet, maar bijvoorbeeld in een kast zet (of legt in het geval van een kurksluiting), dat meer in de schaduw ligt. Hierdoor voorkom je namelijk dat het verouderingsproces versnelt in de fles.

Zet je wijnglazen in een mooie kast

Indien je een mooie kast heb waarin de wijnglazen kunnen staan, kan dit echt een eyecatcher zijn voor de woonkamer. Zorg er dan wel voor dat de wijnglazen er goed uit zien. Een goede tip is om de glazen met een goede theedoek af te drogen, door ze eerst goed af te wassen en vervolgens met heel heet water na te spoelen en goed te drogen, alleen de warme damp op het glas zorgt er al voor dat je dit goed kunt afdrogen met een droge theedoek zonder pluisjes.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *