Interieur

Jouw interieur zomerklaar maken? Dit is wat je moet doen!

Als we het hebben over een term die de laatste tijd vaak terugkomt in woonprogramma’s en bepaalde tijdschriften is het wel het ‘zomerklaar maken’ van jouw huis en je inrichting. Wat wordt hier toch mee bedoelt? Vooral dat – mocht jouw interieur hier nog niet op aansluiten – dit het doet bij de tijd van het jaar en de daarbij horende elementen. Zo zijn er bepaalde kleuren waar gebruik van wordt gemaakt in de zomer van 2022 en kan het dus zijn dat je de plank enigszins misslaat als je deze niet verwerkt in jouw inrichting. Gelukkig ben je nog zat op tijd en ben je bovenal bij dit blog terechtgekomen. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om jouw interieur dan ook helemaal ‘zomerklaar’ te maken!

Seizoenskleuren

Allereerst willen we meteen terugkomen op dat wat er in de inleiding van dit blog is gezegd. Er kan namelijk een daadwerkelijke kleur gekoppeld worden aan het seizoen waarin je je op dat moment bevindt. Dit betekent niet dat je verkeerd bezig bent als je een bruinere kleur verwerkt in je huis als het hartje zomer is, maar door je enigszins vast te houden aan deze richtlijnen weet je straks wel zeker dat je interieur echt aansluit bij het seizoen waarin je je bevindt.

Voor de warmere maanden en seizoenen van het jaar wordt al snel gekeken naar frisse, vrolijke kleuren. Kleuren als okergeel, mintgroen en zelfs lichtblauw zijn enorm populair tijdens het zomerseizoen. Als het weer dan wat slechter wordt ligt het erg voor de hand om kleuren als bruin, grijs en in sommige gevallen zelfs zwart te verwerken in je huis.

Spelen met licht

Als we het hebben over iets wat eigenlijk ieder jaar weer even populair is en dus ook perfect is als je je interieur wilt laten aansluiten op het heden, is het het spelen met licht. Door de juiste lampen te combineren met de rest van je inrichting weet je zeker dat jouw interieur aansluit bij het moment waar het op aan zou moeten sluiten.

Door bijvoorbeeld de hanglampen van Sfeer.nl te verwerken in je interieur, weet je zeker dat je straks kunt zeggen dat jouw interieur niet alleen klaar is voor de zomermaanden, maar ook klaar is voor de rest van het jaar. Neem zeker eens een kijkje bij dit prachtige bedrijf en ervaar zelf de voordelen in combinatie met het juiste jaargetij!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *