Interieur

Leuke ideeën voor versieringen onder je kerstboom

Kerst lijkt misschien nog ver weg, maar tijd gaat sneller dan je denkt! En het kan geen kwaad om een moment te nemen en na te denken over hoe je jouw huis helemaal tip top maakt voor het leukste feest van het jaar. Sommige mensen houden liever van subtiele versiering, maar voor Kerst mag je zeker alles uit de kast halen. En het kan zo bont zijn als jij wilt: denk aan Lemax kersthuisjes van Felinaworld of juist simpele kerstverlichting. Er is altijd wel iets voor jou: lees verder wat onze aanraders zijn.

Tip 1: een groene kerst

Naast rood is groen ook een van de belangrijkste kleuren rondom het thema van Kerst. En je hoeft natuurlijk niet per se meer groenere versieringen neer te zetten rondom je kerstboom of binnen je huis. Het is misschien ook leuk om ook wat meer natuur binnen te brengen, om letterlijk een ‘groenere’ kerst te maken. Je kunt bijvoorbeeld potten met kerstgroen neerzetten in je voor- of achtertuin.

Andere mogelijkheden zijn om kerstkransen op te hangen op je deur naar de woonkamer of keuken. Of wat dacht je van rode regenlaarzen met kerstgroen erin? Je kunt zo uitbundig en creatief zijn zoals je zelf wil!

Tip 2: monochrome only

Het is uiteraard heel leuk om je gehele huis en voor- en achtertuinen compleet te versieren met de passende kleuren van Kerst (rood en groen). Maar wat dacht je er van om dit jaar het anders aan te pakken en alleen maar één kleur voor al je versiering gebruiken? Je kunt bijvoorbeeld of alles groen of rood doen. Of doe eens bont en kies ervoor om je gehele huis zilver of goud te doen.

En aangezien niet al je versieringen in dezelfde kleurtint zullen zijn, zal je waarschijnlijk een mooi monochroom effect creëren binnen en rondom je huis. Misschien een nog gekker idee: gebruik een kleur voor alle tuinversiering en een kleur voor versiering binnen het huis. Er zijn zoveel combinaties mogelijk, dus doe wat het beste bij jou en jouw huis past!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *