Interieur

Sfeerbepaling: de kunst van details

Als jij gasten ontvangt, wil je zo snel mogelijk welkom laten voelen. Hiervoor doe je natuurlijk zelf enorm je best, maar jouw houding is nog niet alles: je huis moet namelijk ook uitnodigend zijn. Veel mensen hebben direct hun oordeel klaar: wanneer ze op eerste oogopslag zich niet welkom voelen in jouw huis, is het lastig om dit gevoel uiteindelijk wel te vinden. De inrichting van jouw huis op het gebied van sfeer zit hem voornamelijk in kleine details. Zorg er dus voor dat jij de volgende details op orde hebt! 

1. Comfort

Je gasten moeten comfortabel kunnen zitten. Deze comfort moet niet alleen fysiek ervaren worden: iets moet er ook al comfortabel uitzien. Details die eenvoudig toe te voegen zijn aan je huis, zijn kussens. Je wilt ervoor zorgen dat deze in verschillende kleuren voor komen in je huis, kleuren die goed met elkaar matchen. Ook kan het leuk zijn om een deken over je bank te leggen. Krijgen jouw gasten het koud, dan kunnen ze lekker knus onder deze deken gaan zitten. Dit is gelijk erg verwelkomend, waardoor de sfeer gezet is.

2. Thee?

De kans dat jij je gasten gelijk wat te drinken aanbiedt, is groot. Je kunt hier zelf enigszins in sturen, door te vragen of je gasten thee willen drinken. Thee is namelijk een enorm sfeervol drankje dat ook nog eens als sfeerelement aan je woonkamer toegevoegd kan worden. Het water kook je natuurlijk in de keuken, maar een theedoos kun je uitstekend op het tafeltje in je woonkamer plaatsen. Je geeft gasten zelf de optie om een smaak te kiezen, waardoor ze gelijk iets te doen hebben wanneer ze je woonkamer betreden. Is de smaak gekozen, dan kun je samen wachten totdat de thee is afgekoeld. Het gesprek begint nu gelijk!

3. Licht

De mooiste manier van lichtinval is natuurlijk licht, maar het is niet altijd haalbaar om dit te krijgen. Door te kiezen voor LED verlichting, zorg jij ervoor dat je zelf met het licht kunt spelen. Hier voeg je namelijk eenvoudig LED dimmers aan toe, die jou zelf laten bepalen in welke mate je woonkamer verlicht wordt. Dit is ideaal, omdat licht enorm bepalend is voor de sfeer in je kamer. Jij bepaalt dit nu volledig zelf, waardoor je eenvoudig een verwelkomende sfeer creëert.
Wil jij een LED dimmer kopen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van LEDLampenkopen.nu! Je vindt hier verschillende soorten LED verlichting, maar ook de perfecte LED dimmer voor jouw woonkamer. Koop direct!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *