Interieur

Welke kast mag niet ontbreken in de woonkamer?

Heb jij weleens een woonkamer zonder kasten gezien? Waarschijnlijk niet. Woonkamers zijn bij uitstek ruimtes waar je goed een aantal kasten kunt plaatsen. Welke kast mag echt niet ontbreken in de woonkamer? Uiteraard is het antwoord op deze vraag vrij persoonlijk. De een kan absoluut niet zonder boekenkast, terwijl de ander daar niets mee heeft. 

Open kast


Wil je je woonkamer echt gezellig hebben, dan mag een open kast eigenlijk niet ontbreken. Daar kun je namelijk zo ontzettend veel kanten mee uit. Wil je graag planten in je woonkamer, dan zet je ze op een van de planken. Geniet je van foto’s van je dierbaren, dan passen ze ook op een van de planken. Zelfs boeken en allerlei snuisterijen kunnen een plaats krijgen. Je kunt het een en ander soms ook even afwisselen. Werk ook eens met kleur. Dan zet je alle kaarsen, boeken en andere spulletjes met dezelfde kleur bij elkaar. Dat geeft een ontzettend gezellige uitstraling.

Televisiekast


Veel mensen hebben tegenwoordig een gigantisch scherm in hun kamer. Dat is dan ook ideaal. Zo kun je je favoriete programma’s het beste bekijken. En misschien doen de kinderen ook graag hun favoriete games. Toch is het wel nodig om hiervoor een kast te hebben. Het is handig als er ook een aantal lades aanwezig zijn. Daarin bewaar je onder andere je afstandsbediening, games en films.

Vitrinekast


Soms plaatsen mensen een vitrinekast in de woonkeuken en dat kan ook erg mooi zijn. Toch doet hij het in de woonkamer ook ontzettend goed. Misschien heb je een prachtig servies dat je graag uitstalt. Dan kan dat natuurlijk uitstekend in de vitrinekast. Geef je servies een mooi plekje en geniet er van als je heel ontspannen aan het einde van de dag op je bank zit. Wist je overigens dat je kasten ook heel gemakkelijk online kunt shoppen bij online meubelaanbieders zoals Emob

Boekenkast


Hij wordt toch even genoemd, de boekenkast. In veel woonkamers is hij nog altijd aanwezig. Ook al lezen we misschien minder boeken dan vroeger. Elk huishouden is toch altijd nog wel in het bezit van een aantal boeken. Het is leuk om ze mooi neer te zetten in de kast. Als je visite krijgt, nodigt de inhoud van een boekenkast soms ook uit tot leuke gesprekken. En wat denk je van de boeken van de kinderen, die krijgen toch ook een plekje in de boekenkast. Ook online is er een ruim assortiment te vinden op dit gebied, bijvoorbeeld ook bij de online meubelaanbieder Emob.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *