Slaapkamer

Essenza dekbedovertrekken

Op zoek naar een dekbedovertrek? Kijk dan eens bij de Essenza dekbedovertrekken. Die zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten. De eenpersoons dekbedovertrekken zijn er in 140 x 220 cm. Bij de tweepersoons dekbedovertrekken kun je kiezen uit 200 x 220 cm, 240 x 220 cm en 260 x 220 cm. Elk formaat overtrek is in vele honderden eigentijdse design verkrijgbaar. Je kan door middel van handige filters op de website precies uitzoeken welk dekbedovertrek jouw voorkeur heeft. Behalve dat er een uitgebreide keus is aan soorten materialen, stijlen, kwaliteit en thema’s, is er ook de mogelijkheid om voor extra duurzame producten te kiezen.

Materialen

Het basismateriaal van de Essenza dekbedovertrekken is katoen. Aan het katoen zijn andere materialen toegevoegd om de dekbedovertrekken zo comfortabel mogelijk te maken. Je kan kiezen uit katoen met satijn, katoen met perkal, versterkt katoen en katoen met een flanel. Een kenmerk van satijn als toegevoegd materiaal is, dat het dekbedovertrek extra zacht aanvoelt. Dat zachte gevoel heb je ook als je kiest voor de toevoeging perkal. Bij perkal heb je als extra ook nog een soort crispy effect, waardoor je het dekbedovertrek extra fris ervaart. Het crispy perkal is ook de reden waarom zo’n dekbedovertrek in de zomer extra koel aanvoelt.

Dekbedovertrek voor het juiste seizoen

Zoals je kon zien is een dekbedovertrek met perkal het meest geschikt voor in de zomer. Een overtrek met katoen plus satijn is in het voor- en najaar prettig. In de koude wintermaanden is een katoen met flanel dekbedovertrek extra lekker warm. Wie graag voor een speciale kwaliteit gaat, kan kiezen voor versterkt katoen. Die hebben de naam Essenza dekbedovertrekken renforcé. De stof van deze dekbedovertrekken wordt op een speciale manier geweven. Daardoor voelen ze extra zacht en glad aan. Dit versterkte materiaal is ook sterker dan de gewone katoenen materialen en gaat dus veel langer mee.

Dekbedovertrekken selecteren

Op de website van Essenza heb je de mogelijkheid om een stijl van de print van je dekbedovertrek te kiezen. Er is keus uit bloemen, universeel, strepen, fantasie, ruiten/vierkanten, geometrische figuren, dierenprints, natuur, grafisch en Paisley. Je kan ook voor een thema te kiezen. Die hebben Franse namen, maar laten niets aan de verbeelding over. Enkele voorbeelden van thema’s zijn Mon Chérie, La Tranquilité, Un Nouveau Printemps, Joie de Vivre, Un Eté Passionel en L’Histoire. Een opvallend fraai Nederlands thema is kunst uit het Mauritshuis.

Kijk voor de collectie eens op Bedshop.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *