Inspiratie,  Thuis

De beste slimme gadgets voor thuis

Mensen waren vroeger urenlang bezig met het wassen van hun kleren totdat ze een wasmachine hadden, en toen werd het leven ineens veel gemakkelijker. Vandaag de dag zijn er nog steeds gebeurtenissen die het huis makkelijker en makkelijker maken. Deze blog zal een aantal van deze producten belichten.

Slimme kookplaat.

Iedereen wil goed eten, dus het is jammer dat niet iedereen goed kan koken. Maar met een slim fornuis heb je geen talent meer nodig om te koken. Deze slimme inductiekookplaten maken kookeieren zelfs voor de minst culinaire persoon. Slimme kookplaten maken gebruik van verschillende slimme technieken. De eerste techniek is Sense Boyle. Met deze techniek kan de kookplaat met behulp van geavanceerde sensoren meten wanneer het water begint te koken en vervolgens automatisch de temperatuur aanpassen om de spijsvertering te voorkomen. De meest nuttige techniek die in de slimme kookplaat verborgen zit, is de ‘Sensfry’-techniek. Kies een gerecht en hoe je het bakt (medium, vreemd, etc.), en het fornuis doet de rest.

Slimme koelkast

Een van de handigste gadgets van de afgelopen jaren is de slimme koelkast. Deze koelkasten hebben meestal een touchscreen waarop agenda’s, foto’s en winkelnota’s worden verwerkt. Vaak is er ook een app die u kunt downloaden naar een telefoon die is aangesloten op uw koelkast. Met deze app kunt u zien wat er in uw koelkast staat, het is natuurlijk erg handig als u in de supermarkt bent. Er zijn zelfs koelkasten in de VS die automatisch dingen als olie bestellen als ze zien dat het er niet is.

Dweilrobot

Een robotstofzuiger bestaat al heel lang, maar je ziet zelden een robotzwabber. Natuurlijk, waarom stofzuig je niet en was je niet? Met een robotdweil is uw vloer brandschoon met minimale inspanning. Vul de dweilrobot met reinigingsmiddel, druk op de knop en geniet binnen enkele minuten van een schone vloer.

Intelligente deursloten

Momenteel kunt u betalen met uw telefoon, sommige fietsen en auto’s kunnen worden ontgrendeld met uw telefoon, het enige wat nog in uw zak zit naast uw telefoon is uw identificatie en huissleutel. U zult uw identiteitskaart een tijdje mee moeten nemen, maar de huissleutel behoort ook tot het verleden. Met een slim deurslot kunt u uw deur openen met uw mobiele telefoon, pincode of NFC-tag. Met een slim deurslot heeft uw sleutel geen toegang tot uw huis, dus u hoeft uw huissleutel niet mee te nemen. Met de app kunt u ook andere huurders of familieleden toegang geven tot uw huis.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *