Inspiratie,  Slaapkamer,  Thuis

Gordijnen en rolgordijnen op maat

Een van de favoriete raamdecoraties waar mensen vaak voor kiezen zijn de rolgordijnen. Dit komt omdat dit vrij praktische raamdecoraties zijn die voorzien in de privacy, maar waarvan de lichtbundeling ook makkelijk te beïnvloeden is zodat het geel naar wens is. De rolgordijnen zijn praktisch, sfeervol en veelzijdig. Daarnaast zijn ze ook zeker niet duur. Dat wordt wel bewezen bij Ilimio.nl. Hier kun je terecht voor de meest veelzijdige rolgordijnen op maat, tegen een lage prijs en in de meest uiteenlopende soorten en maten. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat een rolgordijn goed past bij het interieur van de kamer waarin het wordt gehangen en daarnaast ook goed aansluit bij het raam. Daarom bestaat de collectie bij Ilumio zeer uitgebreid zodat je altijd een ruime keuze hebt uit de verschillende gordijnen zodat er ook altijd wel eentje bij zit die goed aansluit bij jouw raam. Het maakt niet uit wat voor type raam je hebt. Een klein raampje, een rond raampje of een groot kiepraam.

Een ruime keuze aan rolgordijnen op maat

De collectie bestaat daarnaast uit een groot aantal kleuren gordijnen. Dit is handig wanneer je op zoek bent naar een bepaalde kleur gordijnen om het goed te laten passen bij het interieur van de kamer. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het doel. Wil je veel licht de kamer in laten of ben je juist meer op zoek naar privacy? Ook dit zijn belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden als je op zoek gaat naar een gordijnen op maat. Zo zijn verduisterende rolgordijnen wat meer geschikt voor in de slaapkamer. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar wat meer licht in een kamer, zoals bijvoorbeeld in een woonkamer, dan zijn lichte rolgordijnen wat meer op de plaats.

Eén reactie

  • Emma

    Bedankt voor de interessante informatie over gordijnen op maat. Wij zijn net verhuisd en zijn nog op zoek naar gordijnen voor onze slaapkamer. De ramen in onze slaapkamer zijn hoger dan de meeste ramen, dus we hebben nog geen gordijnen gevonden die goed passen. Gordijnen laten maken zou voor ons zeker een optie zijn! Wat een slim idee om het doel van de gordijnen in gedachten te houden, we willen natuurlijk verduisterende gordijnen voor onze slaapkamer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *