Thuis

Hoeveel betaal je aan een klusjesman?

Heb je een klus thuis die al lang aan het wachten is maar nog steeds niet is gedaan? Dan wordt het misschien is tijd om de klus uit handen te geven en het door iemand anders te laten doen. Een klusjesman is namelijk van alle markten thuis en kunnen je hier snel en gemakkelijk mee helpen. Daarbij hebben ze alle materialen die het beste gebruikt kunnen worden om op een veilige manier iets te maken. Zo zal je waarschijnlijk wel een hamer en wat spijkers in huis hebben maar zal je een boormachine nodig hebben om iets zwaars op te hangen.

Hoe vind je een klusjesman?

Een klusjesman vind je gemakkelijk online. Zo zijn er veel verschillende websites waar klusjesmannen zichzelf kunnen aanbieden. Zo weet je meteen waar ze in gespecialiseerd zijn, wat ze eerder hebben gedaan en ook waarschijnlijk hoeveel ze vragen. Zo kunnen klusjesmannen er namelijk voor kiezen om per uur of per klus betaald te worden. Op dit soort websites kan je ook vaak zelf op zoek gaan naar een klusjesman. Als je aangeeft wat er gedaan moet worden, kunnen ze zelf aangeven of ze dit wel of niet kunnen en hoe duur het zal zijn. Je kan ook kijken op jouwvakman.be om te kijken of je het zelf eventueel kan doen.

Per uur of per klus?

Een klusjesman kan er dus voor kiezen om per uur of per klus betaald te worden maar daarbij kunnen ze er ook nog voor kiezen om voorrijkosten te betalen. Dit is per persoon en bedrijf verschillend maar je moet er van te voren wel van op de hoogte gebracht worden. Over het algemeen zal je een klusjesman al vanaf 20 euro per uur kunnen vinden. Hoe beter het werk hoe duurder ze zullen zijn maar vraag hier wel bewijs om. De prijs heeft ook te maken met het materiaal wat ze gaan gebruiken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *