Inspiratie,  Thuis

Hoogstens tijd om je tuin zomer klaar te maken

Het ziet er misschien nog niet zo uit, maar de zomer komt er aan! Momenteel waait en regent het nog, maar we weten allemaal hoe snel het weer in Nederland om kan slaan. De kans dat het volgende week 26 graden en volle zon is, is zeker aanwezig. De terrassen zullen vaak vol zitten – want we hebben allemaal wat in te halen – dus je wilt jouw tuin zomer klaar hebben! Haal je kunststof ligbed dus uit de schuur en geniet maar.

Zit- en ligplaatsen

Aangezien we nog niet met de vriendengroep het terras op mogen, zal je genoeg zit- en ligplaatsen in je tuin moeten hebben om iedereen comfortabel te ontvangen. Je kunt hiervoor verschillende producten aanschaffen. Denk aan een hangmat, comfortabele loungeset, stenen bank en/of ligbed tuin. Jouw tuin zal dé hotspot zijn deze zomer!

Eethoek

Er zijn maar weinig dingen die mensen bij elkaar brengen zoals een goede maaltijd dat doet. Buiten eten is een heerlijke manier om gasten te vermaken of om een latere zomermiddag met je gezin door te brengen. Optioneel kun je er ook voor kiezen om een buitenkeuken te laten plaatsen of koop een grote barbecue of pizzaoven voor buiten. Kies er een uit die niet te zwaar is en verplaatsbaar, zodat de pizzaparty heen gaat waar jij heen gaat!

Terrastafel met ingebouwde koelbox

Als je weinig buitenruimte hebt, is efficiëntie de sleutel. Kies daarom voor een tafel die tegelijkertijd dient als koelbox, waardoor je nooit meer hoeft te kiezen tussen lauw bier of opstaan en weer naar de keuken gaan.

Schaduw

Ik weet het, we snakken allemaal naar wat zonnestralen. Toch weten we allemaal dat de zon ontzettend heet kan worden, dus je wilt op je terras of veranda schaduw kunnen creëren. Dit kan zo eenvoudig zijn als het plaatsen van parasols of zelfs zonneschermen. Als je een meer permanente oplossing zoekt, is een pergola een ander idee.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *