Inspiratie,  Interieur,  Thuis

Je gang opknappen? Dit zijn 3 handige tips!

Ben je op zoek naar leuke tips om de gang een mooie make-over te geven? Een goede reden om dan snel verder te lezen want wij geven je meer dan genoeg tips om de gang mooi op te knappen.  

Tip 1: Vintage, metaal of landelijk en rustiek?

Misschien houd je wel van vintage en metaal, dit kun je dan terug laten keren in de gang en hem met deze materialen ook goed opknappen. Het zorgt in ieder geval voor een mooie balans in jouw gang. Combineer vintage en metaal met een strak gestuukte wand en misschien nog een paar accenten van een kleur die je mooi vindt. Een andere optie is juist om te kiezen voor landelijk en rustiek. Deze combinatie zorgt echt voor een warm welkom. Het maakt niet uit welke keuze je maakt, je zal hoe dan ook kleur aan willen brengen in de gang. Je kunt hierbij dan denken aan trendkleuren en dat weer combineren met klassieke elementen, hoge plinten misschien of sierlijsten? De gang krijgt hierdoor een chique en moderne uitstraling. Als je dat ook ngo zou combineren met een houten vloer en misschien wel met koperen elementen, dan heb jij een klassieke gang. Als je daar van houdt, dan weet je nu welke accessoires e.d. je moet kopen. 

Tip 2: Spiegels en leuke accessoires

Als je een kleinere hal hebt, dan lijkt het vaak ingewikkeld om er wat moois van te maken maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Je kunt namelijk een creatieve oplossing bedenken en toepassen. Het gebruik van een of meerdere spiegels is dan een goede keuze, dan kun je namelijk de ruimte groter laten lijken en dat zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Als je ook nog behoefte hebt aan maar gezelligheid in de gang, dan kun je ook wat leuke accessoires plaatsen, maar let erop dat je niet teveel gaat plaatsen omdat het anders al snel te druk oogt. 

Tip 3: Werk met verschillende materialen

Sommige mensen houden ervan dat alles strak is en glanst, andere mensen houden er meer van dat het wat losser is en dat verschillende materialen worden gecombineerd. Dit zal namelijk een groot voordeel zijn, want zo kun je bijvoorbeeld een houten dressoir plaatsen, een mooie spiegel en dan kiezen voor stalen trapleuningen. Misschien nog een mooie houten kapstok en dan heb je diverse materialen gebruikt in je eigen gang. Het zal de boel echt vakkundig opknappen en dan kun je er nog wat leuke accessoires op aan laten sluiten. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *