Inspiratie,  Interieur,  Thuis

Laat nu uw vloerbedekking reinigen!

Is uw vloerbedekking al een tijd erg doffig en kan het een grondige reinigingsbeurt gebruiken? Uw vloerbedekking laten reinigen door professionals kan helpen! Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw vloerbedekking weer spik en span eruit komt te zien. Als u het zelf probeert schoon te maken, kan het zijn dat u niet de juiste middelen gebruikt. Uw vloerbedekking kan dan gaan verkleuren of gaat sneller kapot. Wacht nu niet langer en schakel een professional in!

Volgens deze stappen wordt u vloerbedekking gereinigd

Iedereen heeft een eigen werkwijze bij een vloerbedekking reinigen. Bij Mister Kool’s hebben we een paar vaste stappen die we dolgraag aan u vertellen.  Onze specialisten beginnen met het voorbehandelen van de intensieve vervuilde delen op uw vloerbedekking. De vloerbedekking wordt daarna ingespoten met amcit en koolzuur. Wij gebruiken professionele machines zodat uw vloerbedekking de beste zorg krijgt. Met deze machines wordt uw vloerbedekking machinaal geborsteld. De spray en het borstelen zorgt ervoor dat het vuil loslaat. Vervolgens gaan we het spoelend reinigen en zuigen we dit direct weer op. Na het spoelen wordt het zo droog mogelijk gezogen. Losse vervuilingen wordt met een borstel stofzuiger verwijderd. Zoals u leest is een vloerbedekking laten reinigen echt iets voor de experts.

Uw vloerbedekking laten reinigen door Mister Kool’s

Mister Kool’s team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Wij zijn gespecialiseerd in vloerbedekking reinigen en doen dit ook graag voor u. We komen altijd vrijblijvend langs om uw vloerbedekking te beoordelen zodat de juiste middelen gebruikt worden. Bij ons heeft u minimale overlast van onze werkzaamheden. Wij kunnen u garanderen dat uw vloerbedekking een langere levensduur krijgt door de juiste onderhoud. Onze specialisten laten het weer eruit zien als splinternieuw. 

Krijg een passend reinigingsadvies

De specialisten van Mister Kool’s komen graag bij u langs voor een passend reinigingsadvies. U kunt er ook voor kiezen voor een eenmalige of jaarlijkse reiniging. Zo onderhouden we uw vloerbedekking goed en bent u vlekvrij verzekerd. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *