Speelgoed,  Thuis

Je kinderen leren omgaan met de buitenwereld

Buitenspeelgoed zorgt ervoor dat kinderen meer te weten te komen over hoe er met de natuur moet worden omgegaan. De tijden waar iedereen nu op kan terugkijken met goede gevoelens. Denk dan aan spelen tot de lantarenpalen aangaan en snel naar huis rennen, omdat je al aan tafel had moeten zitten. Dat gevoel wil je toch ook meegeven aan je kids? Dit kan met buitenspeelgoed.

Buitenspeelgoed tot vier jaar

Het belangrijkste aspect met buitenspeelgoed tot vier jaar is dat het niet kan worden ingeslikt. Kinderen, en dan vooral jonge kinderen, zijn snel geneigd om alles op te eten en hierdoor is dat een belangrijk criteria waar goed naar moet worden gekeken. Leren is natuurlijk ook belangrijk en Nederland is een waterland. Waterspeelgoed is handig om in aanraking met water te komen en langzamerhand te leren zwemmen en niet bang voor water zijn.

Buitenspeelgoed voor vier jaar en ouder

Hier is de focus meer op het leren gelegd. Denk dan aan speelgoed dat met meerdere mensen moet worden gespeeld. Samenwerken is heel erg belangrijk en om dit al op een jonge leeftijd te leren is mooi meegenomen voor in de toekomst. Er is ook gebleken uit onderzoek dat een kind gelukkiger is en minders stress ervaart als hij of zij buiten speelt.

Overige activiteiten voor kinderen

  • Fietsen

Fietsen is iets dat je als Nederlander zijnde echt moet kunnen en je bent nooit te jong om dat te leren. Fietsen wordt vaak als leuk beschouwd en het ideale vervoersmiddel voor korte afstanden.

  • Schilderen

Kinderen hebben veel gedachte in hun hoofd en zijn erg creatief.
De kinderen kunnen hun creativiteit uiten en hierdoor leren omgaan om hun gevoelens te uiten.

  • Naar de dierentuin

Kinderen vinden dieren leuk. Om dan ook nog eens dieren tegen te komen die ze nooit zien maakt ze nieuwsgierig. Hierdoor steken ze veel nuttige informatie op.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *