Thuis

Vergelijking van lucht reinigingsgereedschap

Vocht in kelder kan schimmelvorming of condensatie veroorzaken. Een luchtverzorgings systeem is een oplossing om een ​​hinderlijk probleem te voorkomen. Met de juiste ventilatie zal de lucht in huis erg goed zijn. Een huis dat wordt verlicht door de zon zal beter zijn, zodat er geen verwarmingsapparaat hoeft te worden toegevoegd. Dus door lucht van buiten te krijgen, zal de conditie van de kamer goed zijn en kan vocht worden vermeden. Ook zal de kamer van het huis gezond zijn. Als u thuis last heeft van schimmel- of condensatieproblemen, is een luchtverzorgings systeem noodzakelijk. Het luchtverzorgings systeem zorgt ervoor dat de lucht in huis om de paar uur helemaal fris is. Voorheen werden lucht reparatie tools, elektronische ontvochtigers genoemd, verkocht voor condensatie- en schimmelproblemen. De functie ervan was niet als geheel gegarandeerd en het gereedschap voor lucht reparatie kan ook maar op één kamer worden toegepast. Dan is er voor dit luchtprobleem een ​​Murprotec systeem in ontwikkeling. 

Voordelen van het CTA-systeem: 

Murprotec-systeem of CTA genaamd, kan voor hele kamers worden gebruikt en is het afgelopen decennium verder ontwikkeld. Het systeem wordt steeds energiezuiniger en kan het geluid minimaliseren. Het maakt geen geluid in vergelijking met de lucht reparatie apparatuur uit 2005. Het principe van het CTA-systeem is vergelijkbaar met dat van de longen: het systeem op het waterfilter zuigt frisse lucht van buiten aan en verdeelt deze door de hele woning. Vervuilde vochtige lucht uit het interieur van de woning wordt afgevoerd via ventilatiegaten. Op deze manier kan het vocht in de kelder worden verwijderd en kan het energieverbruik worden geoptimaliseerd. Condensatie, schimmel, allergenen en verontreinigende stoffen die in de lucht van het huis aanwezig zijn, worden ook meteen geëlimineerd. Ook vanuit de gezonde frisse lucht kan zuurstof worden geleverd. 

CTA-systeem versus IAT-systeem 

Dit is anders dan een systeem genaamd IAT. Het kan slechts voor één kamer worden gebruikt. Als uw vochtige kelder probleem zich slechts in één ruimte voordoet, dan is het inderdaad een goedkoper alternatief. Het IAT-lucht verwerkingssysteem is goedkoper dan het goedkoopste CTA-systeem. IAT heeft een zeer laag verbruik en is door stiller proces ook zeer geschikt voor slaapkamers. Met 67 jaar ervaring in het veld staat Murprotec garant voor het beste lucht onderhoudssysteem. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *