Uncategorized

3 redenen om naar Rotterdam te verhuizen

Rotterdam, de mooiste stad aan de maas. De stad van feyenoord, de euromast, de kubuswoningen en station kapsalon. Samen met Amsterdam is Rotterdam toch wel dé stad van Nederland. Het is misschien ook wel de meest moderne stad van Nederland. Na de tweede wereldoorlog is Rotterdam op moderne wijze opgebouwd en dat zie je terug in de architectuur van de stad. Maar Rotterdam heeft nog zoveel meer te bieden. In deze blog vertellen we je daar alles over.

Het uitgaansleven

Rotterdam staat breed bekend om haar rauwe randje. Iets wat je ook goed terugziet in het nachtleven. Met veel industriële locaties zoals de maassilo en Now & Wow club komt het rauwe randje van Rotterdam echt tot leven. Maar niet alles is rauw en industrieel. Een absoluut hoogtepunt van Rotterdam is Biergarten. Op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station vind je deze biertuin waar je je favoriete biertjes kunt drinken, in halve liter pullen uiteraard. Sluit tot slot af in de Witte de With straat, de gezelligste caféstraat van Rotterdam.

De verschillende culturen

Rotterdam als stad is rijk aan culturen. Dit zie je overal terug. De Rotterdammer is dan ook lastig om in een paar woorden te omvatten. De oude Rotterdammer wordt vaak gezien als een wat starre, heel directe persoonlijkheid, maar dit is eigenlijk al lang niet meer zo. Overigens zie je die verschillende culturen ook goed terug in het horeca aanbod. Nergens anders vind je zo’n grote veelzijdigheid aan restaurants in verschillende culturen dan in 010. Dus wil je Thais, Marokkaans, Spaans, Frans of Chinees eten, waarschijnlijk zit er een restaurant bij je om de hoek die in je behoeften kan voorzien.

Veel verhuismogelijkheden

Genoeg voordelen dus al voor het verhuizen naar Rotterdam. Maar ook het verhuizen naar Rotterdam zelf is een voordeel. Wonen in de stad zorgt dat je altijd volop in het leven in de brouwerij zit. En bij Rotterdam zit dit wel goed. Je kunt natuurlijk zelf verhuizen naar Rotterdam maar met een verhuisbedrijf Rotterdam is dit veel makkelijker. Een goed voorbeeld hiervan is Studentverhuisservice. Dit verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring met verhuizen in grote steden zoals Rotterdam en kent de weg als geen ander. Dus wacht niet langer en plan je verhuizing vandaag nog in!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *