Uncategorized

Alles wat je wilt weten over Marie Stella Maris

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel huidproducten, maar welke moet jij nu kiezen? In het onderstaande artikel hebben wij een van onze favoriete huidverzorgingsproducten uitgelicht, namelijk Marie Stella Maris. De productlijn van Marie Stella Maris bestaat uit body, skin en hair producten.

Draag een steentje bij door middel van Marie Stella Maris

Naast hun maatschappelijke missie vinden ze het belangrijk om producten te ontwikkelen die een positief effect hebben op je welzijn; producten die zorgzaam zijn, er mooi uitzien, heerlijk ruiken en je gewoon een goed gevoel geven. Ze ontwikkelen hun producten met oog voor detail en gebruiken veel natuurlijke ingrediënten in hun verzorgingsproducten. Tijdloosheid en duurzaamheid zijn belangrijke waarden binnen de organisatie en hebben ertoe geleid dat ze zich richten op navuloplossingen binnen hun productportfolio.

Wie je ook bent, waar je ook bent, water is leven. Toegang tot een schone bron is de basis van gezondheid en veiligheid. Dit is echter nog niet voor iedereen een realiteit. Elke dag ervaren mensen over de hele wereld, voornamelijk kinderen, de schadelijke en vaak fatale gevolgen van niet genoeg hebben.

Het Amsterdamse lifestyle merk Marie-Stella-Maris is opgericht vanuit de overtuiging dat iedereen over de hele wereld toegang moet hebben tot schoon drinkwater. De directe link tussen schoon water en hygiëne is wat Marie-Stella-Maris inspireerde om naast hun assortiment in mineraalwater ook natuurlijke verzorgingsproducten te introduceren. Voor elk product dat je koopt in de Marie-Stella-Maris online shop, gaat een vast bedrag naar schoon drinkwaterprojecten. De online shop van Marie-Stella-Maris biedt natuurlijke verzorgingsproducten in verschillende geuren terwijl je samen een betere toegang tot schoon drinkwater voor iedereen realiseert. Prikkel je zintuigen met de verzorgingsproducten in onze Marie-Stella-Maris online shop.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *