Uncategorized

De manier om snel van je woning af te komen.

Je hebt een nieuw huis gekocht maar je oude huis staat nog te koop maar de verkoop wil nog niet echt opschieten. Nu zit je vast aan dubbele hypotheeklasten, dit is voor zowel jou als je portemonnee niet echt gunstig. Gelukkig is er een manier om snel van je huis af te komen, welke manier is dat en wat zijn de voordelen hiervan? In dit blog proberen we je antwoord te geven op deze vraag en wie weet ga je er zelf ook wel gebruik van maken. 

Huisopkoper

Een huisopkoper is de beste oplossing in deze situatie, deze partij kan het huis direct van u over kopen. De huisopkoper gaat als volgt te werk:  je kan contact met de partij zoeken en een afspraak inplannen voor een taxatie. De specialist zal na deze taxatie meteen een bod uit brengen weliswaar onder de oorspronkelijke vraagprijs maar dan ben je wel meteen van de woning af. Dit zorgt er voor dat je meteen kan beginnen aan je nieuwe woning en kan gaan denken aan het verhuizingsproces.

Wat is het voordeel van een huisopkoper? 

er zijn meer voordelen aan een huisopkoper dan simpelweg snel van je woning af zijn om door te kunnen met de volgende woning. Hieronder hebben we een paar goede redenen voor je op een rijtje gezet.

Besparen op andere kosten

Met de hulp van een huisopkoper bespaar je niet alleen op dubbele hypotheeklasten maar ook op de kosten die normaal gesproken bij de verkoop van je huis komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de makelaarskosten, omdat je je huis dus op eigen houtje direct verkoopt aan de huisopkoper bespaar je op de kosten van de makelaar. Dit omdat deze natuurlijk geen werkzaamheden heeft bij je woning. Er hoeven geen foto’s gemaakt te worden bijvoorbeeld en ook geen advertentie aangemaakt te worden voor de woning. 

Gelijk een aanbetaling.

Een ander voordeel is dat je meteen een aanbetaling wordt gedaan voor de woning, dit is natuurlijk fijn want dan heb je meteen al wat geld. Dit budget is natuurlijk al helemaal lekker als je midden in een verbouwing zit van je nieuwe woning. dan kan je in ieder geval alvast een goed begin maken totdat de rest van het bedrag komt. 

Voor meer info over een huisopkoper kijk dan even op Mercari 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *