Uncategorized

Wat is het verschil tussen chemische en fysieke zonnebrandcrème?

We hebben twee soorten zonnebrandmiddelen, namelijk het chemische en het fysieke type. Zonnebrand factor 30 online kopen is verstandig om te doen zoals aanbevolen door dermatologen. Nu werken chemische zonnebrandmiddelen net als een spons die de zonnestralen absorbeert. Ze bevatten de volgende ingrediënten: octisalaat, octocryleen, homosalaat, oxybenzone en octinoxaat. Deze formuleringen zijn zeer veilig en gemakkelijker in de huid te wrijven zonder een glimp van witte resten achter te laten die andere soorten crème hebben. Aan de andere kant werken fysieke zonnebrandmiddelen als een schild, wanneer ze worden aangebracht, absorberen ze rechtstreeks in je huid en buigen ze de zonnestralen af. Ze bevatten ingrediënten zoals titaniumdioxide en zinkoxide.

Verliezen zonnebrandmiddelen na enige tijd hun kracht?

Mogelijk heb je afgelopen zomer zonnebrand van Australian Gold gekocht en denk je erover deze nu te gebruiken. Gelukkig verliezen zonnebrandmiddelen hun kracht niet zolang de houdbaarheidsdatum niet is verstreken. Je moet je zonnebrandcrème echter niet opbergen om alleen in het zomerseizoen te gebruiken. Dermatologen raden aan om elke dag zonnebrandcrème te gebruiken als je buiten bent. Als je je zonnebrandcrème vaker gebruikt, moet je er geen gebruiken die te lang meegaat. Als je een oude zonnebrandcrème hebt, kun je zoeken naar zichtbare tekenen dat de zonnebrandcrème misschien niet meer goed is. Een duidelijke verandering in kleur zou kunnen bewijzen dat het tijd is om een ​​nieuwe fles te kopen.

Beperkt het gebruik van zonnebrandcrème de hoeveelheid vitamine D voor je huid?

Vitamine D is belangrijk voor het lichaam en als je huid wordt blootgesteld aan de zon, maakt het vitamine D aan. Het gebruik van zonnebrandcrème beperkt echter niet de hoeveelheid vitamine D die je huid aanmaakt, dus stel je gerust en blijf zonnebrandcrème gebruiken. In principe halen de meeste mensen hun vitamine D uit voedingsmiddelen zoals rood vlees, eidooiers, verrijkte voedingsmiddelen zoals granen en smeervet, vette vis zoals zalm, makreel en sardines, en lever- en vitaminesupplementen. Door op deze manier vitamine D binnen te krijgen, krijg je een hefboom om meer zonnebrandcrème te gebruiken en je huid te beschermen tegen kanker.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *