Interieurinspiratie voor de zithoek
Inspiratie,  Interieur,  Thuis

Interieurinspiratie voor de zithoek

De zithoek, woonkamer, salon of living. Hoe je het ook noemt dit is een hele leuke en fijne ruimte om in te richten. Ook een erg belangrijke ruimte om in te richten want je brengt toch veel tijd door in deze ruimte. Hier ontvang je gasten en ontspan je na een lange dag werken. Ik geef je daarom graag wat interieurinspiratie om deze belangrijke ruimte mee in te richten.

Designbank

Als je een beetje bent zoals ik, is je zetel een van je favoriete plekjes in huis. Lekker op de bank hangen met een boekje, met je gasten om de bank zitten met een drankje of lekker onderuitgezakt een filmpje kijken. De bank is eigenlijk het centrale punt van de zithoek en waarschijnlijk het belangrijkste meubel in de ruimte. Ik zeg daarom: pak uit met een designbank. Als er iets is in de salon waar je in gaat investeren zou ik dat doen met een lekkere en mooie zetel. Kijk voor echt mooie inspiratie eens bij Domo Meubelen. Zij hebben enorm veel mooie en bijzondere banken. Van bijzondere poten en brede chaise lounges tot gekleurde banken in mintgroen of oudroze. Met zo’n bank kan je inrichting niet meer misgaan.

Vloerlamp

Verlichting is enorm belangrijk en heeft veel impact op een ruimte. De juiste verlichting kan je interieur helemaal afmaken en het verwaarlozen van verlichting kan je interieur verpesten. Een mooie lamp aan het plafond is vooral handig als je alles even goed wil kunnen zien. Om sfeervol licht te creëren heb je wat anders nodig. Zoals een vloerlamp. Een industriële lamp met grote stalen poten die indirect licht tegen de muur schijnt of een goudkleurige lamp die met een grote dramatische boog door de kamer zweeft. Dat zijn twee enorm leuke en mooie voorbeelden voor verschillende stijlen. Wat je stijl ook is, er is altijd een bijzondere vloerlamp te vinden die daarbij past.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *