Inspiratie

Is een tafelzeil multifunctioneel?

Het gebruiken van een tafelzeil is veel multifunctioneler dan de meeste denken. Je kunt het namelijk voor veel meer dingen gebruiken dan alleen tijdens het eten. Zo kun je met al deze dingen zorgen dat er geen vlekken of beschadigingen in je tafel komen. Een tafel is namelijk best wel prijzig dus die wil je ook goed houden. Een tafelzeil is dan zeer aan te raden aangezien dit voorkomt dat er iets gebeurt met je tafel. Het fijne aan een tafelzeil is dat je het ook kunt aanpassen op de tijd van het jaar. Ben je iemand die graag zijn of haar decoratie aanpast aan bijvoorbeeld de lente, herfst, feestdagen etc.? Dan is dit een hele makkelijke manier om je tafel hiernaar om te toveren. Bij de webshop hiptafelzeil heb je een groot assortiment aan tafelzeilen. Zo heb je een ruime keuze uit zeilen die passen bij het seizoen of de feestdagen.

Waar kun je een tafelzeil voor gebruiken?

Alleen hoe multifunctioneel is een tafelzeil nou precies? Want waar kun je het zoal voor gebruiken? 

  • Ontbijt: houd jij van uitgebreide ontbijtjes? Dan is het natuurlijk superleuk als je de tafel ook hiervoor opmaakt. Ook heel handig voor de kinderen. Zo kunnen de kinderen maar ook jij rustig eten zonder dat je steeds erop let of ze knoeien of niet.
  • Lunch: de meeste dagen zijn mensen van huis als het lunchtijd is. Alleen in het weekend zijn de meeste wel thuis op dit moment. Dan is het juist extra leuk om uit te pakken tijdens de lunch.
  • Avondeten: dit is eigenlijk het meest bekend als het gaat om het gebruiken van een tafelzeil. Tijdens het avondeten worden er vaak veel pannen op tafel gezet. Met het opscheppen kan het dan nog wel eens gebeuren dat er geknoeid wordt. Dan is het fijn als je tafel op dit moment goed beschermd wordt. 
  • Borrelen: ben je iemand die heel erg houdt van borrelen met familie en vrienden? Dan is een tafelzeil vrijwel onmisbaar! Tijdens het borrelen kan er namelijk nog wel eens wat om vallen. Dan is het fijn als je tafel voorzien is van een tafelzeil. Je wilt namelijk geen wijn of dipsaus op je tafel krijgen.
  • Spelletjes: ben je een spelletjes fanaat? Dan is het aan te raden een zeil op tafel te leggen. Er staan namelijk drankjes om het spel heen. Als iemand iets te enthousiast is ligt het zo over je tafel heen.
  • Knutselen: komen de knutselspullen geregeld tevoorschijn bij jou thuis? Dan is een zeil zeker onmisbaar! Met knutselen maakt je gebruik van een schaar, glitters, lijm en ga zo maar door. Dit wil je natuurlijk niet op je tafel krijgen. Zeker lijm is echt een ramp om uit je tafel te krijgen. Ook laat het vaak kringen en doffe plekken achter.
  • Decoratie: niet alleen voor alle bovenstaande punten in een tafelzeil handig te gebruiken. Ook is het gewoon leuk om je tafel ermee te decoreren. Hierdoor is je tafel helemaal opgefleurd zonder al te veel moeite.

Maak na elk gebruik je tafelzeil schoon met een vochtig doekje. Gebruik hiervoor geen bijtende schoonmaakmiddelen. Het is en blijft namelijk PVC dus wees hier voorzichtig mee.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *