Inspiratie,  Thuis

Woonkamer decoratie

Tijd om je woonkamer in te richten in je eigen stijl en smaak. Het is nu een trend om veel meubilair van de combinatie staal en mangohout te decoreren. Cortenstaal is het soort gelijke kleur, als mangohout. beide kleuren hadden heel mooi bijelkaar. Je kunt het op een eettafel van deze twee combinaties zou een hit worden. Als decoratie zou ik meer voor de kleur zwart gaan, want dan wordt het een sfeer van een authentieke huis.  

Metaal in huis halen 

Dat ik nu ook heel modern. Je kunt op de website metaalcenter.nl voor meer info kijken. Je kunt in de website schillende informatie vinden die je nodig hebt met betrekking tot metaal. Je hebt hierin ook verschillende soorten die je kunt gebruiken in je eigen huiskamer of misschien wel je tuin. Ik adviseer je wel een kijk je te nemen, als je twijfelt. Eerst even rondkijken op metaalcenter.nl kan ook goed helpen. Zo heb je meer zicht in de dingen die je graag zou willen doen. 

Decoraties & metaal 

Decoratie in het huis is nu in deze tijd een hit geworden, want we zijn allemaal vaker thuis, dan we hiervoor gewend waren. Het was voor ons allemaal even wennen in het begin, dus waren we allemaal bezig met nieuwe activiteiten binnen ons eigen huis. Een nieuwe inrichten binnen het huis was een van de activiteiten die ons allen wel dwars zat, want we waren allemaal geïrriteerd om telkens hetzelfde te zien. Verandering zijn af en toe in ons dagelijkse leven wel prettig, want het geeft je nieuwe doelen aan en natuurlijk de motivatie daarvan. Daag jezelf uit om nieuwe dingen uit te proberen. Bijvoorbeeld, maak een kunstwerk van een staal? Maak je eigen decoratie die in je eigen woonkamer past etc. Het is een leuke ervaringen om jezelf uit te dagen, door middel van andere dingen te kunnen doen.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *