Hobby

Vakantie op Ibiza

De zomervakantie is weer begonnen en we willen met z’n allen maar weer al te graag op vakantie. De een houdt van een avontuurlijke vakantie en de ander van een luie vakantie. Als je beiden wilt is Ibiza de juiste plek om te zijn. Jacht huren Ibiza of lange nachten doorhalen in een van de bekende clubs, het kan beiden waardoor het de perfecte vakantiebestemming is voor jongeren.

Baaien

Een boot huren Ibiza is een goede manier om meer te zien van de mooie baaien en natuur die het eiland te bieden heeft. De helderblauwe zee is niet te missen en door de aangename temperaturen, perfect om in te zwemmen. In het westen van Ibiza heb je de Calo des Moro baai. Een bekende plek onder de feestende toeristen. Als je liever iets wilt zien waar de inwoners zelf helemaal gek van zijn, dan kan je beter naar het noorden van Ibiza. Hier heb je de mooie baaien Sant Antoni, Cala Xuclar en Cala San Vicente. Je zal hier veel minder buitenlandse toeristen tegenkomen.

Clubs

Na een dag te hebben genoten op een boot, kan je je gaan klaar maken voor het nachtleven. Voor de perfecte pool party ga je naar Ushuaia, als je liever van een techno feestje houdt, dan kan je naar Hilbiza. Een duistere en donkere club die op de toiletten ook een DJ hebben! Je hoeft het feestje dus niet te missen als je naar het toilet gaat. Natuurlijk kunnen we Pacha niet vergeten. Waarschijnlijk de bekendste club van Ibiza vanwege de bekende DJ’s die er gastoptredens geven. Voor bijna alle clubs heb je een entreekaartje nodig. Bestel die vooraf, want op is op.

Wandelen

Ibiza heeft veel meer te bieden dan alleen het nachtleven. Om de alcohol uit je bloed te zweten, kan je een wandelroute lopen in bijvoorbeeld San Antonio. Hier komt de natuur en de baai samen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *