Hobby

Welke trampoline is geschikt voor mijn tuin?

Een trampoline aankopen kan een grote investering zijn maar een goede toevoeging aan je leven. Een trampoline kan ervoor zorgen dat jij en je kinderen meer gestimuleerd worden om te bewegen. Uit een trampoline wordt vaak veel plezier gehaald maar dan moet het wel de juiste trampoline zijn voor je tuin. In dit blog neem ik je mee met tips over hoe jij de beste trampoline voor je tuin kunt bestellen. Er zijn veel aanbieders van trampolines te vinden op het internet. Een welbekende trampoline expert met een goede service en garantievoorwaarden is Etantrampoliness.com. Etantrampolines biedt een ruim aanbod aan trampolines aan. Een van de bekende en bestverkochte trampoline in 2021 is de trampoline 366 cm. De trampoline is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een grote trampoline die als toonbeeld staat in je tuin.

Meten

Of het nu is om je tuin op te leuken, je kind te verassen of gewoon om jezelf te stimuleren voor meer fysieke beweging, de trampoline moet wel goed passen in de tuin. Hierbij wordt er vaak al snel gekeken naar het design. Natuurlijk moet je trampoline er mooi uitzien en goed passen bij de kleuren in de tuin, echter het belangrijkste zijn de afmetingen. Voor een ronde trampoline is het niet zo moeilijk, deze trampoline kan vaak worden weggezet in een hoek. Rechthoekige trampolines komen vaak meer robuust over en nemen meer ruimte in. Als je tuin erg  smal is dan is het niet slim om er een grote rechthoekige trampoline neer te zetten, dit maak je tuin onrustig en rommelig. Hiernaast geeft een ronde trampoline ook vaker mogelijkheid om vangnetten te installeren waardoor je je kinderen ongezien kan laten spelen op de trampoline.

Trampoline ingraven

Om de trampoline minder robuust over te laten komen in je tuin en meer rust uit te stralen kun je ervoor kiezen om een trampoline in te graven. Het is slim om hier goed navraag over te doen bij een expert. Wanneer het immers regent zal het volledige gat gevuld zijn met regenwater, hierdoor kan niemand meer trampolinespringen, tenzij ze natuurlijk kletsnat willen worden. Denk hier dus goed over na en probeer een expert in te schakelen. Afhankelijk van de situatie en het materiaal kan een afvoerpomp worden geïnstalleerd of de trampoline goed worden afgedekt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *